revani.gen.tr
Revani

Krem Şantili Revani

Haşhaşlı Revani

Havuçlu Revani

Portakallı Revani

Kesme Revani

Haşhaşlı Pekmezli Revani

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar | En Çok Tartışılan Konular | En Çok Okunan Yorumlar



Haşhaşlı Revani

Malzemeleri

1 bardak süt
1 bardak sıvıyağ
1 çay bardağı susam
1 bardak un
2 bardak şeker
1 adet vanilya kabartma tozu
1 bardak şeker
3 adet yumurta
1 bardak mavi haşhaş tohumu
2 bardak su
2 Yemek Kaşığı Sana Hamurişi

Haşhaşlı Revani

Hazırlanışı

İlk önce 2 bardak su ve 2 bardak şekeri kaynatıp şerbeti ılımaya bırakın sonra yumurta ve1 bardak şekeri köpürünceye kadar çırpın yağ sütü katın çırpın sonra irmik haşhaş un vanilya kabartma tozu katın iyice çırpılınca yağladığımız tepsiye dökün üzerine susamları serpin kek gibi pişirin sonra revanimizde ılyınca kesip şerbeti üzerine dökün.

Not: hamuru çok katı olmazsa daha güzel olur üzerine krame veya dondurmayla servis mükemmel olur.

Yorumları ve Tartışma Forumları
İsminiz :
Yorumunuz :
Yorumunuza gelen cevapları takip etmek istiyorsanız, E - Posta adresinizi girmelisiniz. ( E - Posta Adresiniz Site de Yayınlanmaz)
Güvenlik : Kırmızı renk ile yazılan sayıyı girin

0 Yorum Yapılmış "Haşhaşlı Revani"






Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Revani, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Temmuz - 2014