Yumurtaların beyazı ile sarısı ayrılarak beyazı mikser ile köpük, köpük oluncaya kadar çırpılır. Diğer yandan şeker ile yumurta sarıları da iyice çırpılarak üzerine tereyağı ve Hindistan cevizi eklenir. Yumurta beyazı da bu karışıma eklenerek iyice karıştırılır ve üzerine un ve kabartma tozu, vanilya eklenir. Yağlanmış fırın tepsisine dökülen hamur önceden ısıtılmış yüz seksem derecelik fırında kızarıncaya kadar pişirilir. Pişme sırasında revaninin şerbeti için bir kap alınır ve süt ile krema iyice çırpılarak üzerine toz şeker de eklenir ve iyice karıştırılır. Şerbet buzdolabına kaldırılır.
Pişen revani fırından çıkarılır ve soğuk şerbet ile buluşturulur. Buzdolabın da iki ya da üç saat bekletilen meksika revanisi hazır sos veya krem şanti ile süslenerek servis yapılır.