Revani tarifinin irmiksiz ve yoğurtsuz versiyonunu denemeyi düşündüğünüzde, aklınıza gelen ilk sorular neler oldu? Özellikle malzemelerin bulunuşu ya da yapım aşamasındaki detaylar hakkında merak ettikleriniz var mı? Mesela, şerbetin kıvamı nasıl olmalı ya da kekin piştiğini nasıl anlayabilirim? Bu tarifin, geleneksel revaniye göre farklılıkları sizce tat üzerinde nasıl bir etki yaratır? Ayrıca, sunum önerileri arasında dondurma ile servis etmenin tadına dair düşünceleriniz neler?
Revani tarifinin irmiksiz ve yoğurtsuz versiyonunu denemeyi düşündüğünüzde, aklınıza gelen ilk sorular neler oldu? Özellikle malzemelerin bulunuşu ya da yapım aşamasındaki detaylar hakkında merak ettikleriniz var mı? Mesela, şerbetin kıvamı nasıl olmalı ya da kekin piştiğini nasıl anlayabilirim? Bu tarifin, geleneksel revaniye göre farklılıkları sizce tat üzerinde nasıl bir etki yaratır? Ayrıca, sunum önerileri arasında dondurma ile servis etmenin tadına dair düşünceleriniz neler?
Cevap yaz