Kakaolu irmikli revani tarifini okuduktan sonra, bu tatlının nasıl bu kadar lezzetli olabildiğini merak ettim. Özellikle şerbetin soğuk, kekenin sıcak olması gerektiği kısmı oldukça ilginç. Acaba bu yöntem, kekin dokusunu nasıl etkiliyor? Kakao miktarını damak zevkine göre ayarlamak gerçekten güzel bir detay. Sizce farklı aromalar eklemek, örneğin portakal suyu, tatlıya nasıl bir tat katabilir? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Kakaolu irmikli revani tarifini okuduktan sonra, bu tatlının nasıl bu kadar lezzetli olabildiğini merak ettim. Özellikle şerbetin soğuk, kekenin sıcak olması gerektiği kısmı oldukça ilginç. Acaba bu yöntem, kekin dokusunu nasıl etkiliyor? Kakao miktarını damak zevkine göre ayarlamak gerçekten güzel bir detay. Sizce farklı aromalar eklemek, örneğin portakal suyu, tatlıya nasıl bir tat katabilir? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz