Revani tariflerinde yoğurt yerine süt kullanmak gerçekten ilginç bir alternatif. Peki, süt kullanarak yapılan revani, yoğurtla yapılan kadar lezzetli olur mu? Ayrıca, süt ile hazırlanan revani daha hafif bir dokuya sahip olabiliyor, ama bu durumda tat açısından kayıplar yaşanır mı? Özellikle asidik yapının eksikliği, kekin kabarmasını nasıl etkiler? Denemek isteyenler için başka hangi ipuçlarını önerirsiniz?
Revani tariflerinde yoğurt yerine süt kullanmak gerçekten ilginç bir alternatif. Peki, süt kullanarak yapılan revani, yoğurtla yapılan kadar lezzetli olur mu? Ayrıca, süt ile hazırlanan revani daha hafif bir dokuya sahip olabiliyor, ama bu durumda tat açısından kayıplar yaşanır mı? Özellikle asidik yapının eksikliği, kekin kabarmasını nasıl etkiler? Denemek isteyenler için başka hangi ipuçlarını önerirsiniz?
Cevap yaz