Mor haşhaşlı revani tarifini okuduktan sonra yapmak için sabırsızlandım. Özellikle Ege ve Akdeniz mutfağına ait geleneksel bir tatlı olması, benim gibi tatlı severler için cazip kılıyor. İrmik ve yoğurt gibi malzemelerin birleşimi, hep söylediğim gibi tatlıların en güzel özelliği. Şerbetin hazırlanma aşaması ve mor haşhaşın kullanımı ise tatlıya ayrı bir lezzet katıyor. Son aşamada dilimleyip üstünü süslemek çok eğlenceli olmalı! Kendi özel günlerimde misafirlerime ikram edebileceğim harika bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Deneyenler mutlaka sonuçlarını benimle paylaşmalı!
Mor haşhaşlı revani tarifini okuduktan sonra yapmak için sabırsızlandım. Özellikle Ege ve Akdeniz mutfağına ait geleneksel bir tatlı olması, benim gibi tatlı severler için cazip kılıyor. İrmik ve yoğurt gibi malzemelerin birleşimi, hep söylediğim gibi tatlıların en güzel özelliği. Şerbetin hazırlanma aşaması ve mor haşhaşın kullanımı ise tatlıya ayrı bir lezzet katıyor. Son aşamada dilimleyip üstünü süslemek çok eğlenceli olmalı! Kendi özel günlerimde misafirlerime ikram edebileceğim harika bir alternatif olduğunu düşünüyorum. Deneyenler mutlaka sonuçlarını benimle paylaşmalı!
Cevap yaz